M&M Autó Company Kft.

Szerviz és alkatrész akciók

Tél végi szervizakció - Szélvédő javítás

photo

Ne cseréltesse a drága szélvédőt, ha szakszerűen, nagyon kedvező áron javítani is lehet! Biztosítással akár ingyen! Tud ennél jobb árat?

Kavicsfelverődés van az első szélvédőjén?

Nem biztos, hogy cserére van szüksége. Bízzon szakértelmünkben. Ha a sérülés a jogszabályi feltételek alapján javítható, márkaszervizeink kiváló minőségben és verhetetlen áron megoldják Önnek ezt a problémát!

Fixdíjcsomagos ajánlatunk minden autósnak:

ELSŐ SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁS + 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS 1 hiba esetén: 5900 Ft1

 

További hiba esetén: 3900 Ft / hiba1

 

Szeretne többet megtudni a szélvédőkről? Töltse le kisokosunkat: Minden, amit tudni kell a szélvédőkről

 

Az akcióban résztvevő márkaszervizek listáját ide kattintva töltheti le.

 

 

Az ajánlat csak személyautóra vehető igénybe, kizárólag az akcióban részt vevő, magyarországi Peugeot-márkaszervizekben 2017.10.16-tól visszavonásig. Csak az első szélvédő javítható, az is csak szigorúan meghatározott esetekben és feltételekkel. A 2. és 3. hiba javítási ára csak akkor érvényes, ha a javítás az 1. hibával egyidőben történik. Az alkatrészekre és a munkadíjra 1 év garanciát biztosítunk. A csomag részét képező 21 pontos átvizsgálást szemrevételezéssel, megbontás nélkül, előre meghatározott pontokon végzik, mely pontok listáját a peugeot.hu/oszi-teli-szervizakcio/21pont_atvizsgalas oldalon találja. Ez az átvizsgálás nem helyettesíti a hatósági Műszaki Vizsgát és a „Gyárilag előírt időszakos vizsgálatokat” sem. Az átvizsgálás azt ellenőrzi, hogy a kontrollpontokon a vizsgálat időpontjában van-e meghibásodás vagy sem, és nem vetíti előre az adott pontok és/vagy a jármű bármely más alkatrészének, berendezésének későbbi meghibásodási eshetőségét. Az átvizsgálás során az átvizsgálást végző szakember a műszerfalon kijelzett adatokat (pl. kilométeróra-állást) és a gépjármű hivatalos papírjaiban rögzített adatait tekinti irányadónak, azok hitelességét nem ellenőrzi. A tájékoztatás nem teljes körű, a P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. A jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A szolgáltatáscsomag ára más akcióval, csomag ajánlattal és/vagy a hűségprogram kedvezményével nem összevonható.

 

M&M Autó Company Kft.

Peugeot Hatvan, Márkaszerviz, Márkafüggetlen szerviz, Műszaki vizsga bázis, Eredetiség vizsgáló állomás

További infó

További akcióink