M&M Autó Company Kft.

Szerviz és alkatrész akciók

Tél végi szervizakció - klíma

photo

Párásodik a szélvédője? Ne a fűtést csavarja fel, nézesse át a légkondícionálót, és végeztesse el a gyors karbantartást akciós áron!

Tudta-e Ön, hogy a légkondícionáló rendszernek a kellemes hőmérséklet biztosításán kívül a másik igen fontos funkciója a párátlanítás?

Mit észlel, ha nem jól működik?

Az utastér levegőjéből a páratartalmat a klímarendszer vonja ki, ezért ha nem jól működik, akkor a szélvédőre fújt páradús levegő lecsapódik az üvegen és Ön nem lát ki még akkor sem, ha közben megy a fűtés.

Kérjük, ügyeljen a klímarendszer hatékony működésére a téli időszakban is! A berendezés csak akkor tud 100%-os teljesítményt nyújtani, ha Ön ügyel a karbantartásra.

Nézze meg fixdíjcsomagjainkat:

Nem elég hatékony a párátlanítás? Szeretné műszerrel ellenőriztetni a teljes légkondicionáló berendezést? Fixdíjcsomag ajánlatunk minden autósnak:

KLÍMAMÉRLEG4,5,+ 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS: 4900 FT

 

 

A klímamérleg során kiderült, hogy a klímaberendezés azért nem működik jól, mert nem megfelelő a hűtőközeg mennyisége? Talán éppen itt az ideje, hogy a hűtőközeget feltöltesse!

Erre is van egy jó Fixdíjcsomag ajánlatunk minden autósnak:

KLÍMAFELTÖLTÉS3,5, + 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS: 12 900 FT

 

 

Kellemetlen az utastérben a levegő?

Fertőtleníttesse vagy cseréltessen pollenszűrőt! A rendszeres tisztítás és pollenszűrőcsere az egészsége szempontjából is kiemelten fontos. A hagyományos pollenszűrő kiszűri a levegőben lévő por és egyéb részecskék nagy részét, polleneket, baktériumokat és kormot, ezáltal jelentős mértékben csökkenti az allergia, a fertőzések vagy az irritációk kockázatát.

Fixdíjcsomag ajánlatunk minden autósnak:

KLÍMATISZTÍTÁS-FERTŐTLENÍTÉS1,5   + 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS:  4 900 FT

 

Fixdíjcsomag ajánlatunk Peugeot gépjárművekhez:

 POLLENSZŰRŐ-CSERE,4,5 + 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS: 

3 évnél idősebb Peugeot gépjárművekre  8 900 Ft

3 évnél fiatalabb Peugeot gépjárművekre 9 900 Ft

 A hagyományos pollenszűrő helyett aktívszenes-szűrőt választana? Az aktív szén a környezetszennyező gázok akár 80%-át képes kiszűrni.

AKTÍVSZENES-POLLENSZŰRŐ-CSERE2,5, + 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS: 10 900 FT

 

 

Szeretne többet megtudni a légkondíconáló berendezésről? Töltse le kisokosunkat: Minden, amit tudni kell a légkondícionálóról

Az akcióban résztvevő márkaszervizek listáját ide kattintva töltheti le.


1Gyári klímatisztító sprayvel végzett beavatkozás.
2Az aktívszén-szűrős csomag nem minden Peugeot gépjárműnél alkalmazható.
3A csomag max. 250 gramm R134a hűtőközeg feltöltést tartalmaz.
4Klímamérleg = a klímarendszer működésének Peugeot gyári szabvány szerinti ellenőrzése.
5Az ajánlat csak személyautóra vehető igénybe, kizárólag az akcióban részt vevő, magyarországi Peugeot-márkaszervizekben 2017.10.16-tól visszavonásig. Az akciós ajánlatok nem elérhetők a Peugeot Fábián Székesfehérvár, Budaörs és Budapest XI. telephelyein és a Hajas Autónál Salgótarjánban és az Automobil Terranál Üllőn.  A Fixdíjcsomagok egy része csak meghatározott - 3 évnél idősebb - Peugeot-járművekhez vehető igénybe, és EUROREPAR alkatrészeket tartalmaz. Látogatása előtt érdeklődjön Peugeot-márkaszervizében arról, hogy a díjcsomag az Ön gépjárművéhez igénybe vehető-e? Az alkatrészekre és a munkadíjra 1 év garanciát biztosítunk. A csomag részét képező 21 pontos átvizsgálást szemrevételezéssel, megbontás nélkül, előre meghatározott pontokon végzik, mely pontok listáját a peugeot.hu/oszi-teli-szervizakcio/21pont_atvizsgalas oldalon találja. Ez az átvizsgálás nem helyettesíti a hatósági Műszaki Vizsgát és a „Gyárilag előírt időszakos vizsgálatokat” sem. Az átvizsgálás azt ellenőrzi, hogy a kontrollpontokon a vizsgálat időpontjában van-e meghibásodás vagy sem, és nem vetíti előre az adott pontok és/vagy a jármű bármely más alkatrészének, berendezésének későbbi meghibásodási eshetőségét. Az átvizsgálás során az átvizsgálást végző szakember a műszerfalon kijelzett adatokat (pl. kilométeróra-állást) és a gépjármű hivatalos papírjaiban rögzített adatait tekinti irányadónak, azok hitelességét nem ellenőrzi. A tájékoztatás nem teljes körű, a P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A szolgáltatáscsomag ára más akcióval, csomag ajánlattal és/vagy a hűségprogram kedvezményével nem összevonható.

 

 

M&M Autó Company Kft.

Peugeot Hatvan, Márkaszerviz, Márkafüggetlen szerviz, Műszaki vizsga bázis, Eredetiség vizsgáló állomás

További infó

További akcióink