M&M Autó Company Kft.

Cégünkről

Üdvözlöm Önöket!

Maldrik János vagyok a M&M Autó Company Kft. ügyvezetője. Engedjék meg, hogy pár sorban bemutassam cégünket.

1985-tól egy kétállásos autószerelő műhelyben kezdtem el tevékenységemet, mint autószerelő mester és a Magyar Autóklub szerződéses miniszervize.

1988-tól 1998-ig egyéni vállalkozóként, 1998-tól Snell-Autó Kft-ként működtünk mint alkatrész értékesítés.

2004-ben nyitottuk meg jelenleg is működő telephelyünket, mint márkafüggetlen szerviz, későbbiekben Hyundai márkaszerviz.

2008-ban szerződést kötöttünk a Peugeot Hungária Kft-vel, mint Márkaszerviz. 2009-ben előző cégünk átszervezéséből megalakult a M&M Autó Company Kft.

Ma hatállásos, korszerű gépkocsik javításához szükséges magas szintű technikai eszközökkel felszerelt márkaszervizet üzemeltetünk, ahol mindenféle jármű karbantartással kapcsolatos tevékenységet folytatunk.

Bizonyítva minőségi munka iránti elkötelezettségünket 2007 év végén cégünknél bevezettük az ISO 9001 minőségirányítási rendszert. Mi is tevékeny része kívánunk lenni a Peugeot azon törekvéseinek, miszerint minőségügyi szempontból a világ legjobb autómárkáinak listáján 3 hellyel előbbre kíván kerülni, ami a Márkának dobogós helyet jelentene.

Szakembereink képzéséről folyamatosan gondoskodunk a Peugeot Hungária Kft által szervezett szakmai tanfolyamokon.

Autókereskedelemben ügynöki szerződéssel veszünk részt, így próbálunk hozzájárulni a Peugeot márka eladott darabszámainak növeléséhez.

Cégünk családi vállalkozás, nálunk minden munkatársunknak érdeke, hogy a kölcsönös bizalmat kiépítve a Kedves Ügyfél elégedetten távozzon és újra meglátogasson bennünket.


Tisztelettel,
Maldrik János
M&M Autó Company Kft.

M&M Autó Company Kft.

Peugeot Hatvan, Márkaszerviz, Márkafüggetlen szerviz, Műszaki vizsga bázis, Eredetiség vizsgáló állomás

További infó

További akcióink